Senatorii sălăjeni privesc hărnicia din unghiuri diferite

Senatorii României nu se prea omoară cu munca. O demonstrează un clasament întocmit de către econtext.ro, în funcţie de numărul iniţiativelor legislative din acest mandat. Potrivit sursei citate, cel mai activ membru al Senatului – Liviu Bumbu, de la UNPR Neamţ – a avut 23 de astfel de iniţiative, la polul apus aflându-se cinci senatori, cu nicio iniţiativă legislativă.
În ceea ce-i priveşte pe cei doi senatori sălăjeni, social-democratul Gheorghe Pop şi udemeristul Alexandru Vegh, aceştia se află la o distanţă de peste 100 de poziţii. Mai exact, senatorul Pop ocupă locul al zecelea în ierarhia celor mai harnici aleşi, cu 10 iniţiative, în timp ce colegul său de la UDMR şi ale sale trei iniţiative legislative nu a reuşit să urce decât pe poziţia 113, din totalul celor 172 ale clasamentului.
Gheorghe Pop este, conform informaţiilor publicate pe site-ul Senatului României, vicepreşedinte al Comisiei pentru egalitate de şanse. În cele şase luni din acest mandat a făcut trei declaraţii politice, a formulat 30 de întrebări şi 19 interpelări şi a luat cuvântul în plen de 30 de ori.
La rândul său, Alexandru Vegh este membru în Comisia pentru buget, finanţe şi în Comisia pentru privatizare şi activele statului. Acesta nu a avut, până acum, nicio declaraţie politică, nu a adresat nicio întrebare, însă a formulat două interpelări.

4 Thoughts to “Senatorii sălăjeni privesc hărnicia din unghiuri diferite”

  1. qwerty

    Vegh sa munceasca? ce gluma buna. toata viata au lucrat altii pentru el. la final de mandat tot la fel de putine realizari. poate nu stie limba romana.

  2. mircea

    Azi si-a parcat masina in fata prefecturii si a plecat in directie necunoscuta.Sa-i ia prefectul taxa de parcare

  3. Anonim

    Militianul vanator pe primul loc. ha ha ha

  4. Anonim

    Ce ”calitati,” are bolovanul de pop gheorghe ca sa fie senator sau presedinte de organizatie inca un mandat? Ce a facut efectiv omul asta 4 ani in Senat? Poate il recomanda trecutul de militian sau poate cel de vanator de mistreti la Panic, pe care “marele ziarist” Vadan le omite intetionat. Presa locala, in special Magazin Salajean, este aservita asa ca nu ma astept sa ne prezinte candidatii asa cum sunt, cu bune si rele.

Leave a Comment